Dobry hamburger z sarny na grilla
Miłośnikom tradycyjnych burgerów polecamy do spróbowania burgery z mięsa z sarny. Mięso z sarny na burgery, przyprawione, gotowe do uformowania i grillowania.
Składniki: mięso z sarny 100%, sól, pieprz czarny.
Nasze zestawy wędlin zostały wprowadzone ze względu na fakt, iż zdaliśmy sobie sprawę, że wiele osób szuka właśnie takiego rozwiązania, jakim jest odpowiednio skomponowany sposób na pyszną i smakowitą ucztę w gronie najbliższych osób. Zazwyczaj przyjęło się, że konsumenci kupują wszystko oddzielnie - dlatego więc stworzyliśmy aż 6 zestawów wędlin, które zarazem zachwycą smakiem i aromatem ale i także zaspokoją naszych klientów.
Przygotowaliśmy niezwykłą ofertę w sam raz na spędzenie miłego letniego popołudnia w gronie rodzinnym przy grillu. To sposób na spotkanie i rozmowę, przy dobrych wędzonych wyrobach.
W oferowanych zestawach nie mogło zabraknąć kiełbasy z dziczyzny. Wierzymy, że oferowane przez nas takie zestawy spotkają się z uznaniem Waszych podniebień podczas wspólnego spotkania przy grillu.
120,00 zł/kg
Delikatne mięso z sarny na burgery.
33kg w magazynie
Waga produktu może się wahać +/- 10%. Wynika to z ręcznego krojenia wyrobów.
Miłośnikom tradycyjnych burgerów polecamy do spróbowania burgery z mięsa z sarny. Mięso z sarny na burgery, przyprawione, gotowe do uformowania i grillowania.
Składniki: mięso z sarny 100%, sól, pieprz czarny.
Waga | 1 kg |
---|---|
Czas realizacji zamówienia | do 7 dni roboczych |
Producent | Las Huberta |
Składniki | mięso z jelenia, olej rzepakowy, pieprz, sól |
Termin spożycia | 40 dni od daty produkcji |
Zalecenia | w temperaturze od 0°C do 4°C. |
Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.
Zagroda Szlędaki znajduje się w samym środku boru sosnowego dawnej Puszczy Sulejowskiej na północny-wschód od Warszawy. Do produkcji wędlin wykorzystuje się tylko i wyłącznie mięsa i produkty najwyższej jakości.
Właściciele Zagrody używają wyłącznie naturalnych przypraw i składników - wszystkie receptury stworzyli sami, nadal je ulepszając. Do wędzenia wykorzystują drewno olchowe najwyższej jakości oraz wędzarnię wykonaną jak za dawnych lat z drewna liściastego.
Na grilla
Medaliony marynowane wieprzowe.
Wyroby garmażeryjne
Pasztet wędzony z jelenia o kremowej konsystencji.
Wyroby garmażeryjne
Najlepiej podawać z chlebem i ogórkiem kiszonym.
Na grilla
Delikatne mięso z dzika na burgery. Nadaje się idealnie na grilla.
Wyroby garmażeryjne
Naturalny zdrowy, smaczny tłuszcz. Idealny do kanapek.
Kiełbasy
Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.