Kiełbasa dojrzewająca z dziczyzny jest wyrabiana jest w 100 % z mięsa z dziczyzny. Grubo krojona z dodatkiem specjalnego zestawu przypraw, suszona w odpowiedniej temperaturze przez minimum 4 tygodnie. Odpowiednio dobrane naturalne przyprawy oraz charakterystycznie wyczuwalna kolendra podkreślają znakomity smak mięsa z dziczyzny. Kiełbasa jest chuda i zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Kiełbasy tej nie powinno zabraknąć u osób ceniących zdrowe naturalne mięso pochodzące z polskich lasów.
Tajemnica jego wyjątkowego smaku oparta jest na tradycyjnej produkcji oraz idealnie dobranej kompozycji ziół i przypraw.
Składniki: mięso z dziczyzny 100%, sól peklująca, przyprawy.
Leon –
Przesyłka świąteczna była przepyszna. Najlepsza kiełbasa dojrzewająca z dziczyzny, którą cała moja rodzina jadła z apetytem. Polecam jak najbardziej!