Kiełbasa z jelenia grubo krojona to jeden z naszych najlepszych produktów, najczęściej kupowany przez naszych klientów. Niepowtarzalny smak naszej kiełbasy z jelenia i jej aromat doceniają wszyscy nasi klienci, dlatego właśnie też ten produkt kupują po raz kolejny. Kiełbasę z jelenia można spożywać na co dzień do domowej kolacji, jak i również polecamy ją do uroczystych kolacji w gronie najbliższych czy przyjaciół. Wyśmienicie smakuje połączona z musztardą i chlebem. Wytwarzana z najwyższej jakości mięsa, kiełbasa zawiera w sobie dodatki wieprzowiny. Jest wędzona z zachowaniem najwyższych standardów.
Kiełbasa z jelenia – tylko z naturalnych przypraw
Przyprawy jakich używamy, aby wytworzyć ten produkt to tylko i wyłącznie naturalne przyprawy bez żadnej chemii. To właśnie one potęgują smak kiełbasy z jelenia. Mięso podobnie jak kiełbasa z dzika, wyróżnia się wieloma wartościami zdrowotnymi. Mięso z dziczyzny stanowi bogate źródło witamin z grupy B, przede wszystkim uzupełnia witaminy B2, B3, B6 oraz B12.
Odpowiednio dobrane naturalne przyprawy oraz charakterystycznie wyczuwalny jałowiec oraz kolendra podkreślają znakomity smak mięsa z jelenia.
Kiełbasa z jelenia jest chuda i zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Kiełbasy tej nie powinno zabraknąć u osób ceniących zdrowe naturalne mięso pochodzące z polskich lasów. Tajemnica jego wyjątkowego smaku oparta jest na tradycyjnej produkcji oraz idealnie dobranej kompozycji ziół i przypraw.
Składniki: mięso z jelenia minimum 90%, mięso wieprzowe, sól peklująca, przyprawy.
Henryk –
Kiełbasa bardzo smaczna, czasami niektóre kawałki grube. Polecam.
Dorota Rolak (zweryfikowany) –
Bardzo smacza. Im dłużej leży w lodówce tym lepsza, cudownie obsycha. Polecam.