Polędwica długo dojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długo dojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.
Polędwica długo dojrzewająca z sarny
316,00 zł /kg 274,92 zł
Wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze.
Brak w magazynie
Informacje dodatkowe
Waga | 1 kg |
---|---|
Czas realizacji zamówienia | 27 dni roboczych |
Producent | Las Huberta |
Termin spożycia | 40 dni od daty produkcji |
Zalecenia | temperatura przechowywania od 1 do 4 st. C |
1 opinia dla Polędwica długo dojrzewająca z sarny
Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.
Aleksandra (zweryfikowany) –
Polędwica doskonała, goście zachwyceni!