Polędwica długo dojrzewająca z sarny

316,00  /kg

Wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze.

(1 opinia klienta)

Brak w magazynie

Waga produktu może się wahać +/- 10%. Wynika to z ręcznego krojenia wyrobów.

Nasze produkty są wędzone zimnym dymem.

  • Wszystkie produkty są pakowane próżniowo
  • Ciąg chłodniczy jest zapewniony przez cały czas
Gwarancja udanej transakcji

Polędwica długo dojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długo dojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
Czas realizacji zamówienia

27 dni roboczych

Producent

Las Huberta

Termin spożycia

40 dni od daty produkcji

Zalecenia

temperatura przechowywania od 1 do 4 st. C

1 opinia dla Polędwica długo dojrzewająca z sarny

  1. Aleksandra (zweryfikowany)

    Polędwica doskonała, goście zachwyceni!

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.